Fredag

Det är fredagsmys sådär den sista nov. Imorgon är det första dagen på sista månaden. Detta året har ändå gått snabbt, gick ner till stan idag, fika med milla ^^ så mysigt med alla tända ljus..

Känns konstigt första julen utan mamma.. Känns en klump imagen bara jag tänker på det..:(
Saknar henne otroligt mycket,,
Och stör mig ofantligt på att hon fick dö med personalen på onken och att vi inte hann dit, de berätta att de gett henne lugnande 21.30 och ringt till pappa direkt efter och sagt att det inte var lång tid kvar,, och då lämnade han henne ändå 21.15.. 21.45 somnade hon in,, vi kom 21,50.. 5 fukking minuter!!!
Men känner ändå att det var skönt för henne att hon fick somna in och slippa ha så ont som hon hade... Synd att hon inte fick träffa Thea heller, men hon visste iallafall att det var en liten tös..

Tycker det är lite jobbigt när Isak pratar om mormor och himlen oxh sådär med, men ja man måste ju svara på hans frågor.

Ligger i sängen hos Thea, de har fått det stora sovrummet men nannar ibland hos oss,, vi har dock inte flyttat ut Isaks fula ko tavla.. Den är sjukt ful, en ko som stirrar på en med grön bakgrund *ryser*

Puss puss



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0