Jobb

Jobb hela påsken..:) vi beställde mat idag. Var lite tjabb. Men alla fick mat;) så spelar roll kan jag tycka. Pizzerian ville ha 800 nåt,, eh nähädu, ni sa ni skulle till rtg och akuten. Och våra beställningar stämde så,, ikke..
Åt kebantallrik & mätt blev jag.. Dock efter typ halva.. Men jaja,. Mycket pill och så med patienterna. Men Goa & glada, en som kännde tydligen igen mig, hade haft denna patient innan...

Ska slänga mig i soffan & zappa lite på tvn.. & mysa med gubben.
Barnen sover sött efter matkoma av påskamat..

Måndag

Börjar bli sjuk igen:/ hopplöst.. Är jäkligt trött på Isak ska sitta vid datorn, spela på telefonen och en massa.. Nu är det minsann slut.. 30 min får han sitta.. Tycker det är lite mycket ändå, men ja får börja nånstans..

Köpte billiga kotletter på Ica, hade glömt ta fram nåt från frysen så tänkte det var billigt & bra 25kr kg.. Var bara en stor fet sena :/ äckligt äckligt,.

Dop

Igår var vi på Leos dop :) supertrevligt och mysigt :) han hade plockat av sig strumpan ;) barnen fick gå fram och hjälpa till. En riktigt familjegudtjänst.

Isak ville bli döpt igen..;)


Isak & krille snarkar fortfarande <3
Thea har ätit frukost och är i full gång med att leka:)

Jag Ska jobba idag kvällen, är faktiskt rätt skönt att jobba lite då och då,, vill inte jobba förmycket och missa barnens uppväxt .

Handlat

Idag sluta krille 10.23 så efter det stack vi till Nova och köpte present till Leo som ska döpas imorgon <3
De ville ha något som lät.. Så de får det,. Isak fick något liknande när han döptes.. Och har lust att strypa den jäkla leksaken;)

Är lite överviktig :/ så vet inte vad jag ska ha på mig :/ alla de andra vet.. Men ja .. Får ju skylla mig själv. Har ju ätit mig till det, plus 2 barn..

Öppet hus

Idag var vi på öppet hus på saltkråkan :) mumsa i oss pizzabullar 😜riktigt gott 😀
Isak är så duktig. Thea älskade att vara där med, kommer bli så bra (förhoppningsvis ) när hon börjar ;)

Thea är duktig. Byggde ett torn av klossar på fsk.. :) det ska man kunna på 1,5 års kollen. Fast de dära kollarna är nog lätta när man är i den åldern sen.. Har för mig att man ska kunna räkna 5 saker på 4 års kollen,. Eh Isak räkna till 35 när han var 2,5. De ska även diskutera och hoppa på ett ben, diskutera gör han varje dag den envisa åsnan ;) så ja tror inte riktigt på de testen..inte fullt ut iallafall.

Baka

Isak har höga tankar om sin gamla mor;) såg på Bolibompa när de besökte ett bageri,. Han tyckte vi kunde baka som de.. Eh.. Nje.. Men baka kan vi göra..

Thea hoppar och skuttar för fullt här hemma. De vaknade 06 imorse båda lopporna.. Inte så poppis hos denna modern;) ikväll ska Thea ta ett välbehövligt bad.. Har inte vågat bada henne, men nu är det fram med fryspåse och ner med loppan i vattnet..;) hon får mer och mer hår med :) så slipper se skallig ut. Eller som krille sa om ett barn .. Ungen ser ut som en glödlampa med det stora huvudet.. Stackars mamman att ha tryckt ut det .. Haha eh ja. Thea vägde bara 3200 och hade ett litet huvud

Ortopeden

Idag var jag och loppan på orten.. Och röntgen.. Hon ska ha gipset en vecka till iallafall.. Så dit igen sen ..
Hon vifta och bankade med gipset som en galning . Så läkaren sa att det var toppen <3

Vi delade på en sunkig korv från pressbyrån efter ;)

Såg någon färdig blandning på Ica vid thaimaten.. Tänkte ja varför inte "fuska" med kryddningen idag,, det var mums ;) lite kycklig och grönsaker i..

Tuff tuff tåget går

Alltså jag får spel,,, det snackas och tisslas & tasslas om vad jag skriver på fb,, och ja, jag har pratat med personen jag tycker är så jäkla ego,,

Jag pratar med personen det gäller,,

Bruten arm

Stackars lilla gumman har brutit sin lilla arm :/ hon trilla från soffan och vi hann inte fånga henne :/ det känns i mammahjärtat kan jag lova :/ man känner sig sämre än sämst att hon lyckades trilla ner :/ och dessutom skada sig så:/

Hon är väldigt frustrerad för nu kan hon inte ta sig fram som hon vill :/

5/3-13 Isak 4år<3

Tänk 5/3 så var det 4 år sen vi fick vår pojke <3 4 år!! Han var glad över att fylla år och presenterna <3
4 år sen vi fick våran lilla lilla pojke i armarna.. Nu är han en meter hög ungefär, och världens pladderapa

Förkyld :/

Alla börjar bli förkylda här hemma :/ är inte alls skoj :/
Barnen hamnade i vår säng inatt ,, mest för jag håller på att sortera & flytta alla kläder så använder Isaks säng som avlastningsplats.,och tycket inte Thea behöver ligga där inne själv..

Är snart full rulle i huset igen;)

RSS 2.0